Uw Bandenspecialist

De missie van het Uw Bandenspecialist-netwerk is om als particuliere of zakelijke klant altijd een Uw Bandenspecialist in de buurt te hebben, ongeacht waar in de Benelux en om altijd de beste kwaliteit, beste advies over de juiste band voor een bepaald gebruiksprofiel te leveren.Uw Bandenspecialist is niet enkel een netwerk, het is ook een kwaliteitslabel dat enkel door de beste bandenspecialisten gedragen mag worden.

Uw Bandenspecialist franchisenemers hebben het voordeel dat ze deel uitmaken van een vertrouwd, nationaal merk met een stevige structuur en een goede reputatie. GDRP ondersteunt Uw Bandenspecialist met marketing en retail ondersteuning.

Door het bieden van een dergelijke proffessionele en uitgebreide service kunnen de GDRP‘ers profiteren van de positieve mond tot mond reclame dat essentieel is voor het bouwen en het kweken van een succesvol bedrijf. Wij zijn enthousiast over onze toekomst en we willen graag dat u er deel van uitmaakt.

Homepage:
www.uwbandenspecialist.nl

Ik maak deel uit van het Uw Bandenspecialistnetwerk omdat...

"Nog voor ik mijn huidig bedrijf -De Egel banden in Hoorn- overnam heb ik verschillende fabrikanten en franchisegevers gesproken. Ook met Goodyear, Henk Reinbergen. Deze kwam met zoveel enthousiasme op mij over, iets wat niemand hem voordeed, dus sprong ik op de GDRP-kar.

GDRP is een jonge en innoverende organisatie en ik ben zeer tevreden over de samenwerking al zou ik wel willen dat het een en ander sneller gaat.

Ik geloof in een sterk collectief: dat maakt ons alleen maar sterker en daarom wil ik ook met mijn team een steentje bijdragen tot het vormen van een slagkrachtig netwerk."

André de Jong
Eigenaar de Egel banden