Het concept

In de zeer concurrerende markt te bestaan als een eenzame wolf, terwijl de eisen van de klant steeds veranderen, is bijna onmogelijk. Premio biedt de expertise van een internationaal opererende groep met een uitstekend imago in de markt. Premio is een vakhandelconcept voor de bandensector, dat alle troeven in handen heeft om succes op lange termijn te verzekeren:

  • Een bandenvakhandelconcept voor zelfstandige, gemotiveerde ondernemers die bewust voor de positionering als vakhandel hebben gekozen
  • Basisprincipe van 100% klanttevredenheid
  • Een strakke, centraal gestuurde marketing 
  • Een uniform optreden van alle Premio-Partners als grote, krachtige groepering

Premio combineert de troeven van economisch onafhankelijke, zelfstandige en lokaal aanwezige partners met de voordelen van een landelijk opererende vakhandelsketen en de knowhow van een succesvolle industriepartner. Deze combinatie leidt tot de slagvaardige synergieën, die vereist zijn om het vooropgestelde doel te bereiken.

Premio wil de meest klantvriendelijke, professionele en succesvolle bandenvakhandel op de Benelux-markt worden en zo op lange termijn lokaal en nationaal een concurrentievoorsprong creëren.

Meer weten?

Martijn van de Meent
Retail Developement Manager NL
E-mail: Martijn_vandeMeent[at]gdrp.com